Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ugly Betty-actrice zet zoon op de wereld

Shownieuws

Ugly Betty-actrice Ashley Jensen is bevallen van een zoontje. Het kindje, dat de naam Francis Jonathan Beesley heeft gekregen, is op 20 oktober geboren.

Ugly Betty-actrice Ashley Jensen is bevallen van een zoontje. Het kindje, dat de naam Francis Jonathan Beesley heeft gekregen, is op 20 oktober geboren. Dat meldde de woordvoerder van de actrice tegen het Amerikaanse People. Moeder en zoon, die ondertussen al de bijnaam Frankie Jack heeft gekregen, maken het goed.

De 40-jarige Jensen is vooral bekend van haar rol als Christina McKinney in de serie Ugly Betty, in Nederland uitgezonden door Net 5. De Schotse actrice maakte in die hoedanigheid al eens een bevalling mee.

De vader is haar man en acteur Terence Beesley. Hij speelde onder meer in EastEnders. De kersverse moeder is niet van plan om het rustiger aan te doen nu ze haar eerste kind heeft. Ze wil snel weer aan de slag bij de sitcom Accidentally on Purpose. Deze serie gaat over een vrouw die een relatie heeft met een jongere man, die erachter komt dat ze zwanger is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen