Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Taylor Swift is entertainer van het jaar

Shownieuws

Taylor Swift is boven vier mannen verkozen tot entertainer van het jaar. Swift was zeer geëmotioneerd toen ze de bijbehorende award op in ontvangst nam.

Taylor Swift is boven vier mannelijke concurrenten verkozen tot entertainer van het jaar. De countryzangeres was zeer geëmotioneerd toen ze de bijbehorende prijs op het podium van de Country Music Assocation Awards in ontvangst nam.

Het afgelopen jaar was een bewogen periode voor Swift. Haar album werd het bestverkochte album van de Verenigde Staten, haar concerttoer was onmiddellijk uitverkocht en woensdagavond mocht de zangeres als jongste winnaar ooit de titel 'entertainer van het jaar' in ontvangst nemen.

"Ik zal dit moment nooit vergeten, omdat dit het moment is waarop alles wat ik ooit wilde werkelijkheid is geworden", zei een huilende Swift toen ze de onderscheiding in ontvangst nam. Swift wist ook de de awards voor de beste vrouwelijke vocalist en de beste videoclip in de wacht te slepen. Haar album 'Fearless' werd cd van het jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen