Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ushi & Dushi blijft Nederlanders charmeren

Shownieuws

Wendy van Dijk blijft de meeste kijkers trekken met Ushi & Dushi. Ondanks het relletje rondom het nieuwe typetje Dushi, keken meer dan 2,1 miljoen mensen.

Wendy van Dijk blijft op zaterdagavond de meeste kijkers trekken met haar tv-programma Ushi & Dushi. Ondanks het relletje rondom Van Dijks nieuwe typetje Dushi keken meer dan 2,1 miljoen mensen naar de show blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het aantal kijkers was wel een paar honderdduizend lager dan bij de eerste twee afleveringen.

Eerder deze week bleek dat sommige mensen uit Curaçao het Antilliaanse typetje Lucretia Martina als beledigend ervaren. Dushi is zogenaamd weervrouw bij TeleCuraçao. Het logo van het tv-station komt veelvuldig in beeld, waar de omroep niet blij mee is. De Antilliaanse minister van volksgezondheid en onderwijs Omayra Leeflang sprak zelfs over 'misplaatste en mislukte satire'.

Op de tweede plek prijkt het programma Ik Hou van Holland. Het door Linda de Mol gepresenteerde programma wist ruim twee miljoen kijkers te boeien. Paul de Leeuw trok 1,1 miljoen mensen met zijn programma Lieve Paul.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen