Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown reageert op interview Rihanna

Shownieuws

Chris Brown zat vrijdagavond net als veel andere Amerikanen voor de buis. De zanger zag hoe zijn ex Rihanna vertelde over zijn mishandeling eerder dit jaar.

Chris Brown zat vrijdagavond net als veel andere Amerikanen voor de buis. De 'Forever'-zanger zag hoe zijn ex-vriendin Rihanna vertelde over zijn mishandeling eerder dit jaar. En hoewel hij achter haar besluit stond om met het verhaal naar buiten te treden, vindt Brown de zaak eigenlijk een privékwestie.

"Ik respecteer Rihanna's recht om het verhaal naar buiten te brengen, maar ik blijf bij mijn mening dat alle details privé zijn", vertelt hij aan muziekzender MTV. Rihanna vertelde vrijdag op de Amerikaanse televisie hoe ze 'geen ziel in de ogen' van haar ex-vriendje Brown zag op het moment van de mishandeling.

Toch zei Rihanna, ondanks alles, het allerbeste te wensen voor Brown. "Ik waardeer haar steun en wens haar het beste. Ik heb enorm spijt van wat ik heb gedaan en ik neem verantwoordelijkheid voor mijn daden", reageert Brown op de uitingen van zijn slachtoffer.

"Op dit moment leer ik van mijn fouten. Ik hoop ook dat mensen in dezelfde situatie leren van deze ervaring. Misbruik in welke vorm dan ook, is altijd fout. De rest laat ik aan God over", sluit Chris zijn verklaring af.

Op 8 februari sloeg en beet Brown zijn toenmalige vriendin Rihanna in een auto. Aanleiding van zijn gedrag was een woordenwisseling over een smsje aan Brown van een onbekende vrouw. De agressieveling kreeg zes maanden taakstraf voor zijn daad en moet een jaar lang in therapie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen