Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna: Chris Brown had geen ziel in zijn ogen

Shownieuws

Rihanna heeft een boekje open gedaan over de mishandeling van Chris Brown. Volgens de zangeres had hij op het moment van de aanval 'geen ziel in zijn ogen'.

(Novum/AP) - Rihanna heeft vrijdag een boekje open gedaan over de mishandeling van haar ex-vriendje Chris Brown. Volgens de zangeres had Brown op het moment van de bewuste aanval 'geen ziel in zijn ogen'. Rihanna's verhaal werd vrijdagavond uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

"Ik zag geen persoon toen ik hem aankeek. Hij had geen ziel in zijn ogen, helemaal niets", vertelt de zangeres over het moment van de mishandeling. "Ik dacht alleen maar: wanneer stopt dit? Wanneer stopt dit?" Rihanna beschrijft haar relatie met Brown toentertijd als 'intens'.

Na de gebeurtenis kropte Rihanna al haar gevoel op. "Je denkt alleen maar: Wat heb ik gezegd dat hem zo heeft geraakt en hem aanzette tot dit?", vertelt de zangeres. "Ik praatte er met niemand over. Niet met mijn vrienden, niet met mijn familie. Ik wilde niet dat mensen medelijden met me hadden en dachten 'daar heb je het slachtoffer'."

Ondanks alles voelt Rihanna geen haat tegenover haar 20-jarige ex-vriend. "Ik haat hem helemaal niet. Ik ben juist bezorgd of het wel goed met hem gaat. Ik wil dat het goed met hem gaat, met zijn carrière en zijn leven. En dat hij dit moet zien als iets waar hij doorheen moest om volwassen te worden en waar hij van moet leren."

De mishandeling vond plaats op 8 februari. Het muzikale koppel kreeg een woordenwisseling over een sms aan Brown van een onbekende vrouw. Brown ging door het lint en sloeg en beet zijn vriendinnetje. Ook probeerde hij haar te wurgen. De 'Forever'-zanger werd later veroordeeld tot zes maanden taakstraf en een jaar lang therapie.

De uitzending van het interview met Rihanna viel samen met de officiële lancering van haar nieuwe single 'Russian roulette'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen