Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Golden Girls-ster onderging hartoperatie

Shownieuws

Golden Girls-actrice Rue McClanahan is in een ziekenhuis aan het herstellen van een bypassoperatie. Bij de ster werd maandag een acuut hartprobleem ontdekt.

Golden Girls-actrice Rue McClanahan is in een ziekenhuis in New York aan het herstellen van een bypassoperatie. Bij de 75-jarige werd maandag een acuut hartprobleem ontdekt tijdens een routinebezoekje aan haar dokter, meldt haar manager vrijdag aan de BBC.

De operatie verliep voorspoedig. "Het gaat goed met haar. Het had niet beter kunnen lopen", lichtte haar manager toe. De actrice, die voor haar rol als Blanche Devereaux in The Golden Girls een Emmy won, moet wel een belangrijke avond missen door haar hartkwaal. Een gala dat volgende week in San Francisco zou worden gehouden ter ere van de ster is geannuleerd.

"Ik moet rust houden van mijn dokter. Ik lig momenteel in het ziekenhuis omdat mijn oude tikker verzorgd moet worden", liet McClanahan in een verklaring weten. "Geloof me, ik zou veel liever in San Francisco zijn om te genieten en geliefd te worden door jullie allemaal."

De actrice is naar verwachting in januari weer volledig de oude. Dan begint de ster ook met de opnames van een nog onbekende film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen