Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mike Tyson opgepakt na bokspartij met paparazzo

Shownieuws

Mike Tyson kan het boksen niet laten. Na een woordenwisseling met een paparazzo sloeg Tyson de man in het gezicht op een vliegveld in Los Angeles.

(Novum/AP) - Mike Tyson kan het boksen niet laten. Na een woordenwisseling met een paparazzo sloeg Tyson de man in het gezicht op een vliegveld in Los Angeles. Daarop werd de oud-bokser in de boeien geslagen.

Tyson was samen met zijn vrouw en tien maanden oude baby op weg van Europa naar Las Vegas. Het trio maakte een tussenstop in Los Angeles. In de hal van het vliegveld probeerde een fotograaf het gezinnetje vast te leggen op de gevoelige plaat. De poging schoot de bokser in het verkeerde keelgat.

Volgens een agent liep de confrontatie uit op een vechtpartij, waarbij Tyson de man in het gezicht sloeg. De paparazzo viel door de klap op de grond en liep een snee op in zijn voorhoofd. De man werd daarop naar het ziekenhuis vervoerd.

Tyson, die vaker in aanraking kwam met justitie, werd meegenomen naar het politiebureau, maar werd op borgtocht vrijgelaten. Een woordvoerder van de 43-jarige Tyson verklaarde dat de legendarische bokser handelde voor de veiligheid voor zijn kind. Het zwaargewicht en de fotograaf hebben beiden een aanklacht wegens mishandeling ingediend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen