Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morrissey stort in op podium

Shownieuws

Zanger Morrissey is zaterdag op het podium in elkaar gezakt. De Britse artiest kampte met ademhalingsproblemen en is snel naar een ziekenhuis gebracht.

(Novum/AP) - Zanger Morrissey is zaterdag op het podium inelkaar gezakt. De artiest kampte met ademhalingsproblemen en is snel naar een ziekenhuis gebracht in het Britse Swindon. Een woordvoerder van het ziekenhuis vertelde zondagochtend dat de situatie van de voormalige The Smiths-zanger 'stabiel' is.

Morrissey was het nummer 'This charming man' aan het zingen toen hij door zijn knieën ging, vertellen concertbezoekers aan de Britse krant de Daily Telegraph. Vervolgens werd de 50-jarige ster van het podium gedragen.

Het publiek dat bestond uit zo'n duizend mensen had geen begrip voor de zieke zanger. Nadat iemand van de crew kwam vertellen dat Morrissey ernstig ziek was, begon het publiek boe te roepen. "Sommige dachten: altijd hetzelfde liedje met hem", vertelde een concertbezoeker tegen de krant. Morrissey die op de helft van zijn wereldtournee zit, heeft de laatste tijd meerdere keren zijn shows moeten afzeggen vanwege gezondheidsprobelemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen