Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt dondert van zijn motor

Shownieuws

Brad Pitt heeft zaterdag een buikschuiver met zijn motor gemaakt tijdens een ritje. De ster raakte de controle kwijt over zijn machine en ging onderuit.

Brad Pitt heeft zaterdag een buikschuiver met zijn motor gemaakt tijdens een ritje in Los Angeles. Eerst schreven verschillende media dat de 'Fight club'-ster aangereden zou zijn door een auto van een paparazzo, maar nu blijkt dat het toch echt aan de ster zelf lag.

Een ooggetuige vertelde aan entertainmentwebsite TMZ dat Pitt tussen een geparkeerde auto en een rijdende auto probeerde te manoeuvreren bij een stoplicht. Hier maakte hij alleen een klein inschattingsfoutje, hij schampte tegen een auto en verloor de controle over zijn machine. De ster maakte vervolgens een smakkerd op de grond. Een van de auto's zou van een paparazzo zijn maar het was volgens de getuige Pitt die te dichtbij kwam.

De ster raakte niet gewond maar hij kreeg zijn motor niet meer aan de praat. Pitt heeft volgens ingewijden mensen van de beveiliging gebeld voor een lift. Eerder vertelde Pitt nog enthousiast dat motorrijden de ideale manier is om de paparazzi te ontwijken. "Met mijn motorhelm kan ik eindelijk anoniem zijn. Ik ben gewoon de zoveelste klootzak op straat", vertelde Pitt aan het tijdschrift W Magazine. Dit verhaal gaat alleen in rook op als Pitt van zijn motor kukelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen