Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tegenslag voor zieke Arie Ribbens

Shownieuws

Arie Ribbens moet voor vervolgonderzoeken naar het ziekenhuis. "Arie voelt zich niet goed en eet bijna niet", zegt zijn vrouw. Ribbens heeft longkanker.

Volkszanger Arie Ribbens krijgt het zwaar voor zijn kiezen. De 72-jarige zanger die lijdt aan longkanker moet voor vervolgonderzoeken terug naar het ziekenhuis. "Arie voelt zich niet goed en eet bijna niet", vertelt zijn vrouw Cea aan de Telegraaf.

Arie moet zich volgende week weer in het ziekenhuis melden. Maandag wordt zijn slokdarm onderzocht, meldt de krant. Ook moet de zanger door een CT-scan. Vrouwlief Cea maakt zich zorgen over Arie. "We blijven zo positief mogelijk, maar het valt allemaal niet mee."

Deze zomer werd bekend dat Ribbens lijdt aan longkanker. In juni onderging hij een operatie en werd hij bestraald. Destijds was de feestzanger erg positief. "Ik voel gewoon dat ik het overleef." Ribbens scoorde in de jaren tachtig en negentig hits als 'Brabantse nachten zijn lang', 'Polonaise Hollandaise' en 'Vanavond gaan we stappen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen