Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer verpatst inboedel Nance

Shownieuws

Nance is bij de neus genomen door Frans Bauer. De zanger is bezig met een nieuwe serie Bananasplit en verkocht daarvoor de inboedel van SBS-presentatrice.

Nance is met open ogen in een grap van Frans Bauer getrapt. De zanger is bezig met een nieuwe serie Bananasplit en verkocht daarvoor een deel van de inboedel van SBS-presentatrice Nance.

Frans verkocht zondag tijdens een veiling voor zijn stichting Sterrenfonds de spullen van Nance en die was daar 'niet echt blij mee'. "Nance praatte de veiling aan elkaar", bevestigt haar manager. "Op een gegeven moment kwamen er verschillende spullen uit haar privécollectie voorbij en dingen die bij haar van de muur waren gehaald." De veiling leverde ruim twee ton op.

Volgens de manager had Nance het in eerste instantie niet door, maar toen er een schilderij van Herman Brood voorbij kwam, begon er iets te dagen bij de presentatrice. "Het schilderij is speciaal voor Nance gemaakt dus ze keek wel even vreemd op. Maar toen kwam Frans lachend het podium op om een eind aan de grap te maken."

Naast Nance Coolen is ook Yuri van Gelder bij de neus genomen door Frans. Welke bekende Nederlanders er nog meer in de nieuwe serie voorbijkomen, wil een woordvoerder van het Tros-programma niet zeggen. De opnames zijn nog in volle gang.

Frans stapt binnenkort ook de grens over. Hij gaat een speciale Vlaamse versie van Bananasplit maken. Wanneer de Belgen kunnen lachen om de grappen van Frans is nog niet bekend. In Nederland start de nieuwe serie in maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen