Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gooische Vrouwen scoort ook in muziekscene

Shownieuws

Gooische Vrouwen wordt niet alleen bekroond met televisieprijzen. Martin Morero beklimt de hitlijsten. Deze week staat zijn 'Echte liefde op de elfde plek.

De serie Gooische Vrouwen wordt niet alleen bekroond met de Gouden Televizier Ring en de tweede plek op de lijst van populairste RTL-programma's ooit. Ook in de muziekscene wordt succes geboekt. Martin Morero, de volkszanger uit de dramaserie, beklimt de hitlijsten. Met 'Echte liefde' kwam Morero vorige week binnen op de 21e plek in de Single Top 100. Deze week schiet hij door naar de elfde plek.

De rol van Martin Morero wordt gespeeld door acteur Peter Paul Muller. In de serie is het nummer de grote doorbraak voor Martin. In één klap is Morero zowel een bekende als een vermogend Nederlander. Martin is met zijn vrouw, gespeeld door Linda de Mol, van Amsterdam naar het Gooi verhuisd. In het begin kijkt de kakbuurt sceptisch naar de volkse Morero, maar als hij tijdens een tuinfeest zijn lied zingt, weet hij de meeste buren voor zich te winnen.

K3 prijkt nog steeds bovenaan de Single Top 100 met het nummer 'MaMaSé!'. Michael Jackson domineert al twee weken de Nederlandse hitlijsten van de Album Top 100 met 'This is it'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen