Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderact Hit trots op debuutalbum

Shownieuws

Het debuutalbum van de kindergroep Hit is eindelijk af. De cd komt iets later dan verwacht, maar zaterdag lig 'Wat nou?!' echt in de winkels.

Het debuutalbum van de kindergroep Hit is eindelijk af. De cd komt iets later dan verwacht, maar zaterdag is het dan zover. Het trio dat Nederlandse teksten op bekende pophits zingt, is trots op het eindresultaat.

"We zijn begonnen aan het album in januari en het is nu eigenlijk net pas af," vertelt groepslid Floor. Het opnemen van het album was een leuke periode, vindt de band. "Het ging heel relaxt. We hebben gewoon hele dagen in de studio gezeten en ondertussen een beetje theetjes gedronken en Hyves bijgehouden," vertelt Alice.

Zelf vindt de groep het laatste nummer van het album, 'Droomwens', het mooist. "Het oorspronkelijke nummer van Lady Gaga is heel leuk en ook onze Nederlandse tekst is heel leuk. En het klinkt gewoon heel mooi met onze drie stemmen," aldus Floor.

Hit bestaat uit Floor Eizema en de Idols-finalisten Alice Hoes en Aäron Ayal. De twintigers, die zich ieder al bezighielden met zingen, werden in de zomer van 2008 benaderd door artiestenbureau Jan Vis om samen een groep te vormen voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. 'Wat nou?!' ligt op zaterdag 7 november in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen