Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Girls Aloud-zangeres op de planken met Snow Patrol

Shownieuws

Cheryl Cole zingt donderdag een duet met Snow Patrol. De zangeres en rockband staan op het podium tijdens het jaarlijkse benefietconcert voor Children in Need.

Girls Aloud-zangeres Cheryl Cole zingt donderdag een duet met rockband Snow Patrol. Tijdens het jaarlijkse BBC-benefietconcert voor Children in Need klimmen diverse artiesten op het podium om geld in te zamelen voor kansarme kinderen.

Cole neemt de zangpartijen van Martha Wainwright over in het Snow Patrol-nummer 'Set the fire to the third bar', meldt de BBC woensdag. De zangeres werkt momenteel aan een solocarrière en jureert in de Britse versie van X Factor.

Volgens Snow Patrol-leadzanger Gary Lightbody keken mensen wel vreemd op toen ze hoorden van de samenwerking. "Iedere artiest moet met een andere aanwezige artiest een duet zingen", legt Lightbody uit op de website van Spinner Music. "Het voelde alsof je op school een partner kreeg toegewezen. En wij hebben het mooiste meisje uit de klas gekregen."

Geruchten dat Robbie Williams tijdens het concert terugkeert bij Take That zijn volgens de BBC niet waar. Het concert vindt donderdag plaats in the Royal Albert Hall in Londen. Naast Cole, Snow Patrol en Take That staan onder meer Paul McCartney, Muse en Lily Allen op het podium. Welke duetten er nog meer op het programma staan, is nog een verrassing.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen