Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Céline Dion gaat ondanks miskraam voor tweede kind

Shownieuws

Céline Dion had deze zomer een miskraam, maar is vastbesloten weer zwanger te raken. Dit weekeinde is ze met haar man in New York voor een ivf-behandeling.

Céline Dion had deze zomer een miskraam, maar is vastbesloten weer zwanger te raken. Haar man René Angélil vertelt in de Canadese krant Journal de Montreal uitgebreid over de zwangerschapspogingen van het stel. "We waren in shock. De weg naar een zwangerschap is soms lang en moeilijk."

Een uitzinnige Dion kondigde in augustus aan dat ze haar tweede kindje verwachtte. Angélil doet uit de doeken dat het stel al tien dagen na die aankondiging te horen kreeg dat het mis was. "De ivf-behandeling was toch niet aangeslagen, Céline was niet zwanger." De manager, die in 1994 met de 26 jaar jongere Dion in het huwelijksbootje stapte, bewondert zijn vrouw. "Ze heeft veel doorzettingsvermogen. In oktober heeft ze weer een behandeling ondergaan. Dit weekeinde zijn we in New York voor een derde behandeling."

De 41-jarige Dion en haar 67-jarige man hebben al een 8-jarig zoontje, René-Charles. Het kereltje is via ivf op de wereld gebracht. De kans om nog een kind te krijgen schatten artsen op een op vier. Angélil, die uit vorige huwelijken nog twee kinderen heeft, leed aan een zeldzame vorm van huidkanker. Hij en Dion schoven hun babyplannen op de lange baan, maar besloten wel alvast bevruchte eicellen in te laten vriezen voor het geval René onvruchtbaar zou raken door de chemotherapie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen