Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton heeft gestolen juwelen terug

Shownieuws

Paris Hilton heeft een groot deel van haar gestolen juwelen teruggekregen. Een dievenbende die het gemunt had op de huizen van beroemdheden lijkt opgerold.

Paris Hilton heeft een groot van haar gestolen juwelen teruggekregen. Dieven gingen er vorig jaar vandoor met sieraden van de socialite, ter waarde van ruim 1,3 miljoen euro, maar de inbrekersbende is opgerold.

De blondine ging zelf naar het politiebureau om de kostbare glimmers op te halen. "Paris is ontzettend blij dat ze een deel van haar juwelen weer heeft gekregen", vertelde een woordvoerder van Hilton tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De 28-jarige is een van de bekende slachtoffers van de zogenoemde 'Bende uit Hollywood'. De roversbende die het gemunt heeft op de stulpjes van beroemdheden lijkt helemaal opgerold. Politieagenten uit Los Angeles vatten donderdag vijf mensen in de kraag.

Ook Orlando Bloom, Lindsay Lohan en Rachel Bilson zouden door de bende zijn bezocht. Een 19-jarig meisje zou het grote brein zijn achter de dievenbende.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen