Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Honkbalfan handhaaft miljardenclaim op Bon Jovi

Shownieuws

De honkbalfan die miljarden claimt van de band Bon Jovi, geeft nog niet op. De rechter wuifde de zaak weg, maar de man gaat in beroep tegen de beslissing.

De honkbalfan die miljarden claimt van de rockband Bon Jovi, geeft nog niet op. De rechter wuifde de zaak weg omdat er te weinig bewijs is, maar de man uit Boston gaat in beroep tegen de beslissing. Dat meldt de BBC woensdag.

Samuel Steele beweert dat Bon Jovi het nummer 'I love this town' van hem heeft gestolen. De honkbalfan schreef in 2004 een ode aan zijn honkbalteam Red Sox. '(Man I really) love this team' werd vervolgens gebruikt onder een promotiefilmpje voor de play-offs van de Amerikaanse honkbalcompetitie Major League Baseball (MLB). Bon Jovi kwam in 2007 met het nummer op de proppen.

Steele eist ruim 243 miljard euro van Bon Jovi. Een rechter verwierp de claim omdat de nummers niet op elkaar lijken. Steele is het er niet mee eens en is in beroep gegaan. Naast de rockband hebben ook Time Warner, dat het promotiefilmpje uitzond, en de MLB een claim aan hun broek hangen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen