Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morgan Freeman koopt rechtszaak af

Shownieuws

Morgan Freeman heeft een schikking getroffen met het slachtoffer van een auto-ongeluk in augustus vorig jaar. De vrouw zat bij de acteur in de auto.

(Novum/AP) - Morgan Freeman hoeft zich niet langer zorgen te maken over de rechtszaak die hij aan zijn broek kreeg na een auto-ongeluk. De acteur heeft het op een akkoordje gegooid met het slachtoffer dat bij hem in de wagen zat. Welk bedrag hij betaalt, is niet bekendgemaakt.

Na een avondje uit in augustus vorig jaar bood Freeman het slachtoffer een lift aan. Zo'n 120 kilometer ten zuiden van Memphis in de staat Tennessee ging het mis. Freeman verloor de macht over het stuur, waardoor de auto meerdere malen over de kop sloeg en in een sloot belandde. De acteur brak zijn arm en elleboog en zijn vrouwelijke passagier brak een aantal botten en was een tijd bont en blauw.

Het slachtoffer, een directiesecretaresse uit Memphis, beweerde dat Freeman had gedronken en nalatig was. De 72-jarige acteur zou zijn hoofd niet bij het verkeer hebben gehouden. Freeman zelf gaf eerder toe dat hij een drankje achter de kiezen had, maar zei dat hij niet dronken was. De acteur is nooit aangehouden of strafrechtelijk aangeklaagd. Freeman, die een Oscar won voor zijn rol in 'Million dollar baby', liet donderdag via zijn advocaat weten blij te zijn met de schikking. "We zijn verheugd dat het achter de rug is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen