Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Celebrity dievenbende opgerold

Shownieuws

Een dievenbende die het gemunt heeft op de stulpjes van sterren lijkt opgerold. Vijf verdachten zijn door de politie in de boeien geslagen.

Een dievenbende die het gemunt heeft op de stulpjes van beroemdheden lijkt opgerold. Politieagenten uit Los Angeles hebben donderdag vijf mensen in de kraag gegrepen die ervan verdacht worden ingebroken te hebben bij sterren in Hollywood Hills.

Een 19-jarig meisje is volgens entertainmentwebsite TMZ het grote brein achter de dievenbende. Zij wordt ervan verdacht dat ze de inbraken op touw heeft gezet in de huizen van onder anderen Paris Hilton, Orlando Bloom, Lindsay Lohan en Rachel Bilson. De borgsom voor de vijf is vastgesteld op 50 duizend dollar, ruim 33 duizend euro.

In het huis van de vermeende dievegge zouden spullen gevonden zijn die leiden naar verschillende sterren. Ingewijden vertellen dat de politie op een hoed stuitte die waarschijnlijk van Lindsay Lohan is, een spijkerbroek van Rachel Bilson en naaktfoto's die naar verluidt uit het huis van Paris Hilton gestolen zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen