Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan recht rug na uitgelekte voicemail

Shownieuws

Lindsay Lohan en haar vader blijven elkaar in de haren vliegen. De ster laat van zich horen nadat pappa Lohan een voicemailbericht van haar heeft uitgelekt.

Lindsay Lohan en haar vader Michael Lohen blijven elkaar in de haren vliegen. De actrice laat van zich horen nadat haar vader een voicemailbericht van haar heeft uitgelekt. Op het bericht was een jammerende en huilende Lindsay te horen. "Niemand geeft om me", snotterde de 23-jarige Lohan.

De actrice gaf via Twitter een koele reactie op de laatste zet van haar vader. "Het is zo vervelend dat ik dit met iedereen moet delen, maar ik heb al jaren geen contact meer met Michael Sr.", jammerde Lohan. Toch probeert ze een positieve draai te geven aan de familieperikelen. "Ik hoop dat ik anderen kan laten zien hoe je sterk moet zijn in moeilijke tijden en dat je voor jezelf moet opkomen."

De vader-dochterrelatie begon pas echt af te brokkelen na aanhoudende uitlatingen van vader Lohan over de vermeende medicijnverslaving van de 23-jarige actrice. Michael liet eerder weten dat hij Lindsay onder zijn curatele wil laten stellen, zodat ze af kan kicken. Lindsay heeft een advocaat in de arm genomen en wil dat haar vader een contactverbod krijgt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen