Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yvon Jaspers wordt uitgedaagd

Shownieuws

De hoofdredacteur van Miljonair Onno Aerden wil zich verzoenen met Yvon Jaspers. Aerden daagt de presentatrice uit om zijn kapsel flink onder handen te nemen

De hoofdredacteur van Miljonair Onno Aerden wil zich verzoenen met Yvon Jaspers. Het relletje tussen de twee werd in gang gezet door een verbrande haarpluk van de presentatrice tijdens voorbereidingen voor een fotoshoot van het blad.

Aerden wil de lucht klaren en daagt de Boer Zoekt Vrouw-diva uit om zijn kapsel eens flink onder handen te nemen. "Het probleem moet worden opgelost", lichtte de hoofdredacteur donderdag toe in SBS Shownieuws. "Ook al scheer je mijn hoofd kaal, ik zal mijn lot ondergaan."

"Volgens Yvon ben ik een narrig mannetje dat moedwillig haar coupe liet verstieren en vervolgens weigerde een kappersbonnetje te aanvaarden", vertelde de hoofdredacteur, die zelf heel anders op de gebeurtenis terugblikt.

Het haarincident vond plaatst tijdens de voorbereidingen voor een fotoshoot voor de Charity Issue van het tijdschrift. Zestien bekende Nederlanders die ambassadeur zijn van een goed doel gingen op de foto voor het blad.

De presentatrice eiste een schadevergoeding omdat haar blonde lokken beschadigd waren door een krultang. Jaspers wees twee schikkingsvoorstellen af en zei dat Miljonair niet met haar foto mocht verschijnen als de kapper niet werd betaald.

Uiteindelijk ging Jaspers akkoord met een voorstel van de hoofdredacteur. Het blad maakt duizend euro over aan het Ronald McDonald Kinderfonds, het goede doel waarvan Jaspers ambassadrice is en vergoedt 198 euro aan kapperskosten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen