Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gezinsuitbreiding voor Jan en Liza

Shownieuws

Jan Smit en Liza hebben hun gezin uitgebreid. Sinds kort huppelt er een chihuahua door hun Volendamse optrekje. De 3j's maakten het nieuws wereldkundig.

Jan Smit en zijn vriendin hebben hun gezin uitgebreid. Sinds kort huppelt er een chihuahua door hun Volendamse optrekje. Jan en Liza zijn zo'n halfjaar bij elkaar.

Het grote nieuws werd wereldkundig gemaakt door de 3j's. Via Twitter laten de drie weten dat Jan en Liza 'ook zo'n kroket op pootjes' hebben, evenals Simon en zijn vriendin Annemarie. In de clip van 'Tuintje in mijn hart' had Simon Keizer van het duo Nick & Simon een chihuahua op zijn arm.

Jans Volendamse collega's van de 3j's zijn niet echt onder de indruk van het hondje. "Mijn ouders hebben een Weimaraner. Een Duitse staander. Die eet twee chihuahua's als ontbijt. Dagelijks", is het volgende bericht van gitarist Jaap Kwakman.

Jan Smit is niet de enige bekende Nederlander met een chihuahua op zijn arm. Ook Gordon wordt regelmatig gespot met zijn hippe viervoeter Reus. De chihuahua dankt zijn populariteit aan Paris Hilton, die jaren geleden al met haar Tinkerbell op de rode loper verscheen. De steenrijke hotelerfgename heeft inmiddels weer genoeg van het miniviervoetertje. Paris heeft vorige maand een klein biggetje aangeschaft, dat ze Princess Pigelette heeft gedoopt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen