Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Malkovich schittert naast Clooney in commercial

Shownieuws

George Clooney krijgt goed gezelschap. John Malkovich speelt naast hem in een reclame van een koffiemerk. De spot is vanaf 16 november in Nederland te zien.

George Clooney krijgt goed gezelschap. Acteur John Malkovich schittert naast hem in een nieuwe commercial van een koffiemerk. Het spotje is vanaf 16 november ook in Nederland op tv te zien.

De samenwerking is voor Clooney minder fortuinlijk: hij legt het loodje nadat hij een piano op zijn hoofd krijgt. De 48-jarige acteur loopt zijn collega Malkovich bij de hemelpoort tegen het lijf. Malkovich is zijn mogelijkheid om terug te keren naar het land van de levenden, maar dan moet Clooney wel een offer brengen: Hij moet namelijk een koffiezetapparaat van het bekende koffiemerk in de hemel achterlaten.

In het spotje is een speciale rol weggelegd voor het Nederlandse model Madilon Bos. In een langere versie kruipt ze als engel naast Clooney op een bank. Regisseur Robert Rodriguez tekende voor de reclame. Hij werkte eerder samen met Clooney voor films als 'From dusk till dawn' en 'Spykids'. Ook 'Desperado' en 'Sin city' zijn van Rodriguez' hand.

De koffiereclame wordt vrijdag internationaal gelanceerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen