Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Zegers mogelijk best geklede man

Shownieuws

Chris Zegers maakt kans op de titel 'best geklede man van Nederland'. Hij neemt het op tegen vijf bekende mannen, onder wie rapper Dio en zanger Waylon.

Chris Zegers maakt kans op de titel 'best geklede man van Nederland'. De presentator en acteur neemt het op tegen Kane-gitarist Dennis van Leeuwen, marketinggoeroe Enrico Bartens, advocaat Theo Hiddema, rapper Dio en zanger Waylon. De verkiezing is een initiatief van tijdschrift Esquire.

Zegers kiest naar eigen zeggen al acht voor dezelfde kledingstijl. "Spijkerbroek met T-shirt, All Stars, een leren jack en een pilotenbril", aldus de kanshebber. Favoriet kledingstuk is een bruine leren jas. "Die draag ik al twaalf jaar lang." Concurrent Waylon kiest voor 'klassiek met een modern tintje'.

Esquire schrijft elk jaar de verkiezing voor beste geklede man uit. Vorig jaar veroverde jazzsaxofonist Benjamin Herman de titel. De verkiezing kent ook een tegenhanger in de vorm van 'slechts geklede man van 2009'. Daar maken Adam Curry, Rob Trip, Frits Sissing en Dion Graus een kans. Op 18 november wordt bekend wie de winnaars zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen