Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian wordt dom blondje

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij gaat de hoofdrol vertolken in de musicalversie van 'Legally Blonde'. Van der Meij kruipt in de huid van de blonde Elle Woods.

Kim-Lian van der Meij gaat de hoofdrol vertolken in de musicalversie van 'Legally Blonde'. Van der Meij kruipt in de huid van de blonde Elle Woods. Na New York en Londen komt de musical nu naar Nederland.

Van der Meij, die momenteel ook werkt aan haar muzikale solocarrière, is blij dat er weer een musical op de planning staat. "De afwisseling tussen enerzijds die solocarrière en anderzijds musicals als 'Legally blonde' is buitengewoon leuk", laat de musicalster weten.

De momenteel roodharige Van der Meij gaat een pruik dragen op het podium. De première van 'Legally blonde' staat gepland op 10 oktober 2010. De productie is in handen van Albert Verlinde en Roel Vente.

Het verhaal gaat over de blonde Elle Woods die door haar vriendje aan de kant wordt gezet, omdat hij haar te dom vindt. Om haar studerende ex het tegendeel te bewijzen doet de blondine er alles aan om succesvol een rechtenstudie aan de prestigieuze universiteit Harvard af te ronden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen