Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer kan niet zonder seks

Shownieuws

Frans Bauer heeft een boekje open gedaan over zijn seksleven. De populaire volkszanger noemt seks 'belangrijk' en denkt niet zonder te kunnen.

Frans Bauer heeft een boekje open gedaan over zijn seksleven. De volkszanger noemt seks 'belangrijk' en denkt niet zonder te kunnen. Ook over geld laat Bauer het een en ander los. Hij spreekt zijn geschatte kapitaal van vijftien miljoen tegen.

Volgens de volkszanger zijn de vermogens van Nederlandse grootverdieners die tijdschrift Quote jaarlijks publiceert 'uit de duim gezogen'. "Ja, ik ben wel bemiddeld, maar die bedragen in Quote heb ik niet op mijn rekening staan", aldus Bauer in een interview met glossy Grazia. "Maar goed, ik kan me dus heel goed redden. Ik ben in de hoedanigheid dat ik mijn gezin een mooi leven kan geven".

Over seks is de zanger duidelijk. "Seks, genegenheid en warmte zijn wel degelijk belangrijk. Ik denk dat een mens niet zonder kan. Mensen die zeggen dat het niet belangrijk is, zijn gestoord. Het is de ultieme vorm om elkaar te bewijzen hoeveel je van elkaar houdt." Eerder maakte de zanger bekend dat zijn vrouw Mariska de enige is met wie Bauer het bed heeft gedeeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen