Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniëlle Oerlemans wil Doutzen Kroes zijn

Shownieuws

Daniëlle Oerlemans zou dolgraag willen ruilen met topmodel Doutzen Kroes. "Al was het maar voor een dagje. Ik vind haar zo ontzettend mooi."

Daniëlle Oerlemans zou dolgraag willen ruilen met topmodel Doutzen Kroes. "Al was het maar voor een dagje. Ik vind haar zo ontzettend mooi", zei de presentatrice en voormalig wielrenster in een interview met wellness.nl.

"Ik ben zo benieuwd hoe dat voelt als elke man zich omdraait naar je", lichtte Oerlemans toe. Toch is ze niet ontevreden met haar eigen uiterlijk. De 36-jarige beoordeelt haar eigen verschijning met een zeven. "Ik doe leuk mee, maar ik ben geen 20 meer." Kroes is 24 jaar.

Daniëlle is niet faliekant tegen plastische chirurgie, maar heeft zelf nog nooit het mes in haar lichaam laten zetten om er mooier van te worden. "Hier in Hollywood is het de normaalste zaak van de wereld dat je mensen met een verband om hun hoofd over straat ziet gaan. Daar generen ze zich totaal niet voor."

Wel vindt ze het jammer als mensen doorslaan met cosmetische ingrepen. "Vrouwen van 70 die het gezicht van een dertiger hebben, maar onder hun kin bungelt dan van dat gerimpelde vel", merkte Daniëlle op.

Vorige week werd bekendgemaakt dat Daniëlle, haar man Reinout en hunkinderen vervroegd terugkeren naar Nederland. De familie Oerlemans trok anderhalf jaar geleden naar de Verenigde Staten en was van plan daar drie jaar te blijven, maar de financiële crisis dwarsboomde het Amerika-avontuur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen