Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Dennis gaat ook mee naar Uruzgan

Shownieuws

Zangeres Dennis gaat naar Kamp Holland in Uruzgan De 'Bubblegum'-zangeres gaat de Nederlandse troepen in Afghanistan een hart onder de riem steken.

Het wordt druk in Uruzgan. Naast cabaretier Guido Weijers en radio-dj Giel Beelen voegt ook zangeres Dennis zich bij de groep die naar Kamp Holland gaat. De 'Bubblegum'-zangeres zal de dames en heren in Kamp Holland afleiding bieden met haar gouden keeltje.

Denise van Donselaar, zoals Dennis eigenlijk heet, maakte het nieuws bekend in het programma Giel! van Giel Beelen waar ze live optrad. "Daar kun je mee thuiskomen, áls we thuiskomen", reageerde Beelen op het optreden.

"Ik heb gemengde gevoelens", zei Dennis over de trip naar het oorlogsgebied. Maar gastheer Beelen wees erop dat haar nieuwe album 'toch al af is'. "Dat kan me niet meer afgepakt worden", bevestigde de zangeres.

De Uruzgan-gangers vertrekken 16 november en blijven vijf dagen in Afghanistan. Guido Weijers zal de troepen alvast een voorproefje geven van zijn oudejaarsconference. Giel Beelen gaat er radioprogramma's presenteren. Volgens Beelen is de groep nu compleet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen