Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Them Crooked Vultures zetten album online

Shownieuws

Them Crooked Vultures heeft het heft in eigen hand genomen. Om te voorkomen dat hun album uitlekt via internet, hebben de heren hun nummers op het web gezet.

Them Crooked Vultures heeft het heft in eigen hand genomen. Om te voorkomen dat hun langverwachte album uitlekt via internet, hebben de drie heren hun nummers zelf op het web gezet. De eerste plaat van het bijzondere trio, die vanaf vrijdag in de winkels ligt, is te beluisteren via YouTube.

Them Crooked Vultures kondigde zich deze zomer met veel bombarie aan. Josh Homme, gitarist van rockband Queens of the Stone Age, Dave Grohl, bekend van Nirvana en de Foo Fighters, en John Paul Jones, bassist van Led Zeppelin, hulden zich lange tijd in dikke mist.

Na een show in de Melkweg en een optreden als surprice-act op Lowlands was alle nevel weggetrokken en rees de vraag wat de heren voor de fans in petto hebben. Vorige maand maakten de rockers bekend dat ze met een zelf geproduceerde plaat kwamen. Ook verklapten de drie toen dat ze hun instrumenten weer oppakken voor een tournee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen