Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker Timberlake krijgt straatverbod van drie jaar

Shownieuws

Een geobsedeerde fan van Justin Timberlake heeft een straatverbod voor drie jaar gekregen. De vrouw ging meerdere keren naar het stulpje van haar grote idool.

(Novum/AP) - Een geobsedeerde fan van Justin Timberlake heeft maandag een straatverbod voor drie jaar gekregen. De 'Sexyback'-zanger schreef in rechtbankdocumenten dat de fan meerdere keren voor zijn huis stond. De 48-jarige vrouw dacht daarentegen dat het haar 'lot was om met Timberlake te trouwen'.

De rechter laste een pauze van vijf minuten in, na een uitbarsting van de verdachte. Buiten de rechtszaal vertelde de fan dat het allemaal leugens waren. "Ik heb helemaal niet ingebroken bij Justin Timberlake, ik ben binnengelaten."

De vrouw, die zelf mogelijk dakloos is, ging meerdere keren naar het stulpje van haar grote idool. Ook liet ze een 'bizarre' brief achter voor de 28-jarige ster. Timberlake's advocaat omschreef de vrouw als een 'labiele sterrenstalker'. De acties van de fan zouden steeds alarmerender worden.

Timberlake kon zelf niet aanwezig zijn bij de zitting omdat hij bezig was met opnames voor een film. De fan zou eerder de bandleden van Metallica en Guns N' Roses hebben lastiggevallen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen