Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Seksvideo JLo voorlopig niet openbaar

Shownieuws

Het seksleven van JLo blijft voorlopig in nevelen gehuld. De rechter besloot dat de film met erotische homevideo's niet naar buiten gebracht mag worden.

(Novum/AP) - Het seksleven van Jennifer Lopez blijft voorlopig in nevelen gehuld. De rechter besloot maandag dat de film, die erotische homevideo's bevat, niet naar buiten mag worden gebracht. Deze uitspraak is van kracht tot de volgende zitting. Die wordt dinsdag gehouden.

Lopez klaagde vrijdag haar ex-man Ojani Noa aan vanwege de film en eist tien miljoen dollar, ruim 6,7 miljoen euro. De film 'How I married Jennifer Lopez: the JLo and Ojani Noa story' gaat over Noa's tijd met de zangeres. De erotische beelden zijn onder meer gemaakt tijdens hun huwelijksweken. Lopez en Noa waren van februari 1997 tot januari 1998 getrouwd.

Het stel maakte twee keer eerder de gang naar de rechter om ruzies uit te vechten. Noa kreeg vijf jaar geleden 125 duizend dollar, ruim 83 duizend euro, schadevergoeding van de ster omdat hij zonder reden door haar ontslagen zou zijn bij haar inmiddels opgeheven restaurant Pasadena. Onderdeel van deze schikking was dat hij geen intieme details over de relatie naar buiten brengt.

Lopez kreeg op haar beurt circa 363 duizend euro aan schadevergoeding bij een zaak die ging over een onthullend boek over het liefdesleven van het voormalige koppel. Volgens de ster had Noa vijf miljoen dollar van haar geëist om hem ervan te weerhouden het boek te publiceren. In het boek staat beschreven dat Lopez meerdere affaires had tijdens hun kortstondige huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen