Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Feenstra strijdt voor arme kinderen

Shownieuws

Model Kim Feenstra is ambassadrice geworden van Childslife. De brunette gaat zich hard maken voor de 16000moeders.nl campagne van de hulporganisatie.

Model Kim Feenstra is ambassadrice geworden van Childslife. Dat maakte de hulporganisatie vrijdag bekend. De brunette gaat zich hard maken voor de campagne 16000moeders.nl, die eind september van start is gegaan. Feenstra heeft tijdens de opening van de campagne duizenden portretfoto's van kinderen op het Amsterdamse Museumplein geplaatst om mensen op te roepen om moeder te worden van de armste kinderen ter wereld.

Childslife is een internationale hulporganisatie, die praktische hulp wil bieden op het gebied van onderwijs, voedsel en opvang. De meeste van de hulpprogramma's bevinden zich in Afrika en Oost-Europa. Momenteel zijn er ruim zestienduizend kinderen per maand opgenomen in de hulpprogramma's van ChildsLife.

Feenstra was in 2007 de winnares van Holland's next top model. Privé heeft ze sindsdien roerige tijden meegemaakt. Haar toenmalige vriend Joshua kwam vorig jaar augustus om bij een steekpartij. Afgelopen maand werd hiervoor een 33-jarige man uit Groningen tot zeven jaar cel veroordeeld. Het model heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden. Ze is stapelverliefd op dj Michael Mendoza.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen