Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amsterdam is het mekka van de dance

Shownieuws

Amsterdam is dit weekeinde het epicentrum van de wereldwijde dancescene. De veertiende Amsterdam Dance Event doet Amsterdam op de grondvesten schudden.

Amsterdam is deze week het epicentrum van de wereldwijde dancescene. Ruim zevenhonderd dj's en duizenden organisatoren, clubeigenaren en danceliefhebbers komen in de hoofdstad samen voor de veertiende editie van het Amsterdam Dance Event.

Woensdag zette Fatboy Slim tijdens de openingsavond een uitverkocht Panama in vuur en vlam, en ook Armin van Buuren, Junkie XL, Daniel Wang, Derrick May en David Guetta maken hun opwachting tijdens het muziekevenement.

Behalve de grote namen is er ook ruimte voor jong talent. De Amsterdamse heren van De Grote Vinnie, Donnie & Sjakie-show grepen deze gelegenheid aan om donderdag hun New Cake Label te presenteren. "Vanuit hier gaan we de muziekindustrie vernietigen", verklaarde Vinnie tegen Novum Nieuws. De avond in de Amsterdamse club Winston Kingdom waar ook de Mightyfools aanwezig waren, was volgens hem een groot succes.

De organisatie verwacht voor de komende editie 90 duizend muziekliefhebbers en tweeduizend muziekprofessionals vanuit de hele wereld. Het Amsterdam Dance Event, dat duurt tot 24 oktober, wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma Cultuur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen