Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams krijgt lifetime achievement award

Shownieuws

Robbie Williams krijgt tijdens de Brit Awards een lifetime achievement award. Hij is voor de organisatie 'een van de markantste artiesten van zijn generatie'.

Robbie Williams' bijdrage aan de muziekwereld is zo bijzonder geweest dat hij tijdens de Brit Awards een lifetime achievement award in ontvangst mag nemen. De 35-jarige zanger is 'een van de markantste artiesten van zijn generatie' zegt een organisator van de Brit Awards.

Williams mag zijn oeuvreprijs op 16 februari op gaan halen. De organisatie van de Brit Awards is helemaal in zijn nopjes met de komst van de zanger. "We zijn in de zevende hemel. Robbie komt de jubileumshow afsluiten." De Brit Awards worden volgend jaar voor de dertigste keer uitgereikt.

De 'Rock dj'-zanger is geen vreemde van de awardshow. Robbie heeft al vijftien beeldjes op zijn schoorsteenmantel staan. Williams sleepte elf prijzen in de wacht als soloartiest, hij werd onder meer vier keer uitgeroepen tot beste Britse mannelijke artiest. De andere vier beeldjes sleepte Williams met zijn vier bandmaatjes van Take That in de wacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen