Kies je favoriete radiostation

Dossiers

La Toya wel in de maling genomen op dvd 'Brüno'

Shownieuws

Kopers van de dvd 'Brüno' kunnen zien hoe Sacha Baron Cohen La Toya Jackson te grazen neemt. Hij schrapte de scène uit de film vanwege de dood van Michael.

Kopers van de dvd van de film 'Brüno' kunnen eindelijk zien hoe het gelijknamige typetje van Sacha Baron Cohen La Toya Jackson te grazen neemt. De komiek schrapte de scène nadat haar broer Michael plotseling overleed, maar heeft hem wel op de dvd gezet.

De fictieve Oostenrijkse modejournalist nam de zus van de overleden popkoning op de hak door haar te interviewen in een kamer zonder meubels, meldt het Amerikaanse People. La Toya moest plaatsnemen op een halfnaakte man die op handen en knieën als stoel fungeert.

De 53-jarige La Toya herkent Cohen niet en doet wat haar gevraagd wordt. "Het is alsof je op een paard zit", giechelt ze. Maar wanneer Brüno haar telefoon leent en het nummer van Michael opzoekt, is het genoeg geweest. La Toya breekt het interview af en stormt onmiddellijk de kamer uit.

'Brüno' was deze zomer op het witte doek te zien. Half november ligt de dvd in de winkels. Eerder maakte de komiek al films met zijn andere typetjes Ali G en Borat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen