Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jasmine Sendar zet stem in voor veiliger verkeer

Shownieuws

Soapie Jasmine Sendar zet haar gouden keeltje in voor een veiliger verkeer. De 31-jarige Curaçaose heeft een liedje opgenomen voor Veilig Verkeer Nederland.

Soapie Jasmine Sendar zet haar gouden keeltje in voor een veiliger verkeer. De 31-jarige Curaçaose heeft een liedje opgenomen voor Veilig Verkeer Nederland, waarvan ze ambassadrice is. Het deuntje is haar eerste Nederlandstalige nummer.

'Alles voor heel even' gaat over een stel dat uit elkaar wordt gerukt door een verkeersongeval. De dame blijft alleen achter en bezingt de leegte die haar vriend achterlaat. Het nummer is bedoeld om jongeren zich meer bewust te maken van het verkeer.

Als ambassadrice van VVN kwam Jasmine in contact met ouders van een jongen die is overleden bij een ongeluk. "Het raakt je ontzettend als je ziet wat de effecten zijn van zoiets verschrikkelijks. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de bewustwording van een veiliger verkeer."

De opnamen voor de videoclip heeft Sendar al achter de rug. Het clipje is vanaf vrijdagochtend op internet te vinden, vanaf maandag moeten ook de muziekzenders en radiostations het oppikken. Jasmine nam eerder met onder meer collega-soapie Lieke van Lexmond een aantal Engelstalige nummers op. Sinds mei maakt Sendar deel uit van de meidengroep Jameerah.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen