Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Them Crooked Vultures komen met album

Shownieuws

Fans van Them Crooked Vultures kunnen hun hart ophalen. De drie heren komen volgende maand met een album en pakken hun instrumenten weer op voor een tour.

Fans van Them Crooked Vultures kunnen hun hart opnieuw ophalen. De drie heren komen volgende maand met een album en pakken hun instrumenten weer op voor een tour.

Lange tijd hulden de drie mannen zich in dikke mist. Geruchten over een mysterieuze superband deden de ronde, maar niemand wist wie Them Crooked Vultures waren. Deze zomer werd duidelijk dat Josh Homme, Dave Grohl en John Paul de koppen bij elkaar hebben gestoken voor een nieuwe band.

Homme, gitarist van rockband Queens of the Stone Age, Grohl, bekend van Nirvana en de Foo Fighters, en Paul, bassist van Led Zeppelin, komen op 16 november met hun eerste album. Op het zelf geproduceerde plaatje staan dertien nummers. Sommige deuntjes zullen fans bekend voorkomen: de heren verzorgden deze zomer een show in de Melkweg en waren surprise-act op Lowlands.

Grohl, Homme en Paul pakken hun instrumenten weer op voor een tour. Them Crooked Vultures komen naar Europa en doen ook Australië en Nieuw Zeeland aan. Tourdata worden rond de albumrelease bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen