Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Deelnemers Wie Is De Mol? bekend

Shownieuws

Na een opgedoken filmpje en veel speculaties zijn de deelnemers van Wie Is De Mol? nu echt bekend. Onder meer Loretta Schrijver en Frits Sissing doen mee.

Na een opgedoken filmpje en veel speculaties zijn de deelnemers van Wie Is De Mol? nu echt bekend. Loretta Schrijver, Sanne Vogel, Tim Akkerman, Barbara Barend, Manuel Venderbos, Hind Laroussi, Erik van der Hoff , Arjen Lubach, Frits Sissing en Kim Pieters gaan aankomend seizoen de strijd met elkaar aan. Dat schrijft De Telegraaf vrijdag.

De bekendmaking van de nieuwe generatie deelnemers valt op dezelfde dag als de uitreiking van de gouden Televizier-Ring. Het spelprogramma maakt samen met Gooische Vrouwen en Boer Zoekt Vrouw kans op de prestigieuze televisieprijs voor het beste televisieprogramma.

In Wie Is De Mol? gaan tien kandidaten de strijd met elkaar aan. Tijdens het uitvoeren van diverse opdrachten moeten de kandidaten achterhalen wie de saboterende mol in hun midden is. Het tiende seizoen van het AVRO-programma wordt vanaf 7 januari uitgezonden. De opnamen vonden dit keer plaats in Japan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen