Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sita krijgt kans bij Disney Channel

Shownieuws

Sita wordt het gezicht van de nieuwe kinderzender Disney Channel. Dat maakte de zender woensdag bekend. De zangeres is eind november voor het eerst te zien.

Sita Vermeulen wordt het gezicht van de nieuwe kinderzender Disney Channel. Dat maakte het televisiestation woensdag bekend.

De zangeres en presentatrice gaat onder meer de programma's Disney Channel Live, Disney Channel Exclusive en een nieuwe talentenjacht presenteren. Sita is blij dat ze een kans krijgt bij het station. "De eerste draaidagen staan al op de agenda en daar kijk ik erg naar uit", laat de Noord-Hollandse enthousiast weten. Sita is op 21 november voor het eerst op de zender te bewonderen. Disney is alleen te ontvangen voor UPC-abonnees.

Vermeulen brak in 2001 door als zangeres met K-otic, een popgroep die voortkwam uit het programma Starmaker. Al snel verliet ze de groep om een solocarrière op te bouwen. Ze scoorde nummer 1-hits met 'Happy' en 'Lopen op het water', een duet met Marco Borsato. De laatste jaren boekte Sita weinig hitsucces. Wel presenteerde ze diverse kinderprogramma's voor Jetix en was ze te bewonderen in de ijsshow 'Romanza' van Holiday on Ice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen