Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scientology helpt Travolta's omgaan met verlies

Shownieuws

John Travolta worstelt nog dagelijks met verdriet om de dood van zijn 16-jarige zoon Jett in januari. Maar het geloof heeft zijn gezin enorm geholpen.

John Travolta worstelt nog dagelijks met verdriet om de dood van zijn 16-jarige zoon Jett in januari. Maar het geloof en intensieve therapie heeft zijn gezin enorm geholpen om te kunnen omgaan met het verlies.

De familie volgt intensieve therapie om het verlies van Jett te verwerken. "We werken ontzettend hard om ons gezin weer te doen genezen. We doen dat op onze eigen manier en dat helpt", vertelt Travolta aan USA Today.

Niet alleen de therapie helpt de familie door het rouwproces, ook vriendschap speelt een grote rol. "Je hebt vrienden nodig in dit soort tijden", aldus Travolta. "Onze vrienden, onze familie en onze kerk. We hebben bijna dagelijks spirituele therapie", vertelt zijn vrouw Kelly Preston. De Travolta's zijn bekende aanhangers van de Scientology-kerk.

Jett overleed op 2 januari aan de gevolgen van een toeval in een vakantiehuis van de familie op de Bahamas. De jongen leed aan de ziekte van Kawasaki, waarbij toevallen tot het ziektebeeld behoren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen