Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark Owen en Emma Ferguson zijn getrouwd

Shownieuws

Take That-zanger Mark Owen en zijn vriendin actrice Emma Ferguson zijn getrouwd. Het paar stapte zondag in het huwelijksbootje in de Schotse Hooglanden.

Take That-zanger Mark Owen en zijn vriendin actrice Emma Ferguson zijn getrouwd. Het paar stapte zondag in het huwelijksbootje in de Schotse Hooglanden.

De ceremonie vond plaats in de kerk van Inverness, een stad vlakbij het beroemde meer Loch Ness. Het feest barstte daarna los in kasteel Cawdor Castle, meldt de Britse krant Daily Mail. De 37-jarige Owen had zich in een paars fluwelen pak gestoken en droeg een traditionele hoed. Ferguson gaf haar jawoord in het wit. De 33-jarige actrice, die in diverse Britse tv-series speelt, droeg een lange jurk met kantmotiefjes en een witte sluier.

Het was de bedoeling dat de plaats van de trouwerij geheim bleef, maar diverse fans hadden het kasteel gevonden. Owen leek het niet erg te vinden en groette de Take That-liefhebbers blij. Onder de vijftig aanwezigen bevonden zich onder anderen Owens bandmaatjes Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald. Voormalig Take That-lid Robbie Williams kon niet komen. Hij was druk bezig met promotieactiviteiten voor zijn nieuwe album in Duitsland.

Owen en Ferguson verloofden zich in 2006. Samen hebben ze twee kinderen, de 3-jarige Elwood en Willow Rose van elf maanden. De Britse boyband Take That maakte in de jaren negentig furore met hitsingles als 'Back for good' en 'How deep is your love'. In 1996 viel de band uiteen na het vertrek van Williams. Vier jaar geleden kwamen Owen, Barlow, Orange en Donald weer bij elkaar. Vorige maand maakte Williams bekend dat ook hij zich binnenkort weer bij Take That voegt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen