Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney 'ondersteboven' van kritiek in Australië

Shownieuws

Britney is 'ondersteboven' van alle kritiek op haar shows in Australië. De popdiva playbackte grote delen van haar concert, wat haar niet in dank is afgenomen.

Britney Spears is 'ondersteboven' van alle kritiek op haar shows in Australië. De popdiva playbackte grote delen van haar concert, waarna honderden kwade fans volgens Australische media de benen namen. Britney's promotor doet dat verhaal af als 'de grootste leugen die ik ooit heb gehoord'.

De popprinses is 'ondersteboven' van alle kritiek, zegt de promotor. "Britney weet wat er gaande is en is enorm van streek. Ze is ook maar een mens." Al voor Britney het podium in Perth kon bestijgen was ze het gesprek van de dag. De minister van Handel van de staat New South Wales waarschuwde vrijdag voor de playbackgewoonten van Britney. "Laten we eerlijk zijn, live betekent live. Als je ruim honderd euro uitgeeft aan een kaartje, vind ik dat je meer verdient dan een videoclip."

De minister krijgt bijval van twee collega's. In drie van de zes Australische staten wordt aangedrongen op een nieuwe wet die muziekpromotors verplicht aan te geven of er wordt geplaybackt tijdens een concert.

Tijdens Britney's eerste show zouden honderden fans al na een paar nummers kwaad zijn weggelopen. De promotor en evenementenhal spreken de berichten tegen, maar tegenover het Amerikaanse blad People klagen enkele fans. "De show was zo onpersoonlijk. Britney legde helemaal geen contact met haar publiek."

Collega-muzikant John Mayer laat doorschemeren dat hij alle ophef over een playbackende Britney maar onzin vindt. "Als je geschokt bent dat Britney playbackt tijdens haar concert en je wilt je geld terug, dan zou het leven wel eens heel hard voor je kunnen zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen