Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boer Zoekt Vrouw breekt kijkcijferrecord

Shownieuws

Ruim 4,4 miljoen kijkers stemden zondagavond af op Boer Zoekt Vrouw. De KRO-datingshow verbreekt daarmee haar eigen kijkcijferrecord van bijna 4,4 miljoen.

Ruim 4,4 miljoen kijkers stemden zondagavond af op Boer Zoekt Vrouw. De KRO-datingshow verbreekt daarmee haar eigen kijkcijferrecord. Vorig seizoen keken op het hoogtepunt bijna 4,4 miljoen mensen naar de zoektocht van boeren naar ware liefde.

In de aflevering van zondag maakten de vijf boeren hun definitieve keuze. Voor de kijker was dat niet meer echt verrassend: drie boeren lieten hun voorkeur vorige week al doorschemeren. Alleen paardenfokker Peter en melkveehouder Wietse hielden het spannend. Zij kozen pas zondag tussen de twee overgebleven dames.

Voor de tiende week op rij is Boer Zoekt Vrouw het best bekeken programma van de zondagavond, blijkt uit de cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het achtuurjournaal volgt met ruim 3,2 miljoen kijkers op de tweede plek, de samenvattingen van de eredivisie voetbalwedstrijden waren goed voor 2,9 miljoen kijkers. Ook Paul de Leeuw en Peter R. de Vries kunnen tevreden terugkijken op de zondagavond. Beide heren trokken meer dan 1,5 miljoen kijkers en staan in de top 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen