Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jonathan Pryce stopt met 'Pirates'-films

Shownieuws

'Pirates of the Caribbean'-acteur Jonathan Pryce stopt met de populaire piratenreeks. De Britse acteur speelde in de filmtrilogie Governour Weatherby Swann.

'Pirates of the Caribbean'-acteur Jonathan Pryce stopt met de populaire filmreeks. De Britse acteur speelde in de piratentrilogie governor Weatherby Swann, de aristocratische vader van Keira Knightleys personage.

Pryce geeft te kennen liever in kleine films te acteren dan in grote Hollywoodproducties. "Het is bijna onmogelijk om eenmalige, low-budget films te financieren. Terwijl ze de grote blockbusters maar blijven herhalen", verklaarde Pryce tegen de Britse krant Daily Telegraph. "Ze hebben het nu zelfs over een vierde, vijfde en zesde deel van 'Pirates of the Caribbean'."

"Het publiek heeft ontdekt hoe goed de 'Pirates'-films zijn. Nu moeten kijkers de kans krijgen om andere, betere dingen te ontdekken", lichtte de acteur toe.

Ondanks de gepeperde kritiek van de acteur vaart piratenkapitein Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp gewoon verder. Het vierde deel 'The Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' verschijnt in 2011 op het witte doek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen