Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney stapt met beker drinken vliegtuig in

Shownieuws

Beroemd zijn heeft zo zijn voordelen. Dat geldt ook voor Britney Spears, die het voor elkaar kreeg met een grote beker drinken in een vliegtuig te stappen.

Beroemd zijn heeft zo zijn voordelen. Regels die voor het gewone volk gelden, verdwijnen als sneeuw voor de zon zodra je een schare fans hebt. Dat geldt ook voor Britney Spears, die het voor elkaar kreeg met een grote beker drinken in een vliegtuig te stappen. Het meenemen van vloeistoffen aan boord van een toestel is al jaren verboden.

Uit een filmpje van entertainmentwebsite TMZ blijkt dat Britney zich op de luchthaven van Los Angeles wel aan andere regels houdt. De popprinses laat haar bezittingen keurig scannen door de security. Zelfs haar beker drinken gaat langs de scanner. Zodra het drankje van de band komt gerold, pakt Britney het weer op en zet de beker vrolijk aan haar lippen. Vervolgens wandelt ze het vliegtuig in.

De Amerikaanse Transport Security Administration, die de veiligheid op vliegvelden verzorgt, heeft een zeer logische verklaring voor Britneys actie. Volgens de TSA kon de 'Oops…I did it again'-zangeres met haar beker doorwandelen omdat er ijsblokjes in de beker zaten. Omdat de beker geen vloeistof bevatte, mocht hij gewoon mee het vliegtuig in. Op het filmpje van TMZ is echter duidelijk te zien dat Britney vlak voordat ze aan boord stapt een grote slok neemt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen