Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen Pompeo is apetrotse moeder

Shownieuws

Actrice Ellen Pompeo heeft zich voor het eerst laten zien nadat ze twee weken terug de baby Stella Luna Pompeo Ivery op de wereld zette. "Ik voel me geweldig".

Actrice Ellen Pompeo heeft zich voor het eerst laten zien nadat ze twee weken terug de baby Stella Luna Pompeo Ivery op de wereld zette. "Ik voel me geweldig", vertelde de stralende Grey's Anatomy-actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. De telg van Pompeo en haar man Christopher Ivery zag op 15 september het levenslicht.

"Het is fantastisch", verzuchtte de actrice, die in de serie de rol vertolkt van Meredith Grey. Werkelijk alles aan het moederschap vindt de 39-jarige leuk. "Ik ben het meest gelukkige meisje in de wereld."

Pompeo en haar collega Katherine Heigl, die onlangs de baby Naleigh adopteerde, zijn tijdelijk gestopt met de opnames van de ziekenhuisserie. De twee hebben momenteel wel wat anders aan hun hoofd. Zo hopen de actrices dat hun kroost het goed met elkaar kan vinden. Het wordt vast bijbenen voor baby Stella, want Nagleigh is wel een stuk ouder, voorspelde Pompeo.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen