Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Renate Verbaan in de kreukels

Shownieuws

Renate Verbaan heeft kennelijk iets te enthousiast haar danspasjes uitgevoerd in Let's Dance. Verbaan scheurde tijdens het dansen een spier in haar meniscus.

Meedoen aan het tv-programma Let's Dance is niet zonder risico. Renate Verbaan, die in de show in de huid kroop van Christina Aguilera, heeft kennelijk iets te enthousiast haar danspasjes uitgevoerd. De presentatrice scheurde tijdens het dansen een spier in haar meniscus, zo bleek donderdag nadat ze een MRI-scan heeft laten doen.

"Hoogstwaarschijnlijk moet ik geopereerd worden", vertelde Verbaan tijdens het tv-programma RTL Boulevard. Hoewel Verbaan met haar optreden een plekje had veroverd in de halve finale van het programma, kan ze doorgaan door haar blessure wel op haar buik schrijven.

Tijdens de repetities had ze al flink last van haar knie. Maar Verbaan bleef 'bloedfanatiek' door dansen. "Ik heb keihard getraind en omdat ik geen professionele danser ben, heb ik ongetwijfeld de verkeerde bewegingen gemaakt", verklaarde ze.

Advocaat en studiogast Bram Moszkowicz zat op het puntje van zijn stoel toen ze haar verhaal uit de doeken deed. De presentatrice heeft echter geen plannen om RTL voor de rechter te slepen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen