Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson was gezond

Shownieuws

Michael Jackson was geen megaster die lichamelijk op instorten stond. Uit een autopsierapport blijkt dat de King of Pop een gezonde 50-jarige was.

(Novum/AP) - Michael Jackson was geen megaster die lichamelijk op instorten stond. Uit een autopsierapport blijkt dat de King of Pop gezond was. De armen van de ster zaten onder de puncties, op zijn nek en gezicht zaten littekens en zijn wenkbrauwen en mond had hij laten tatoeëren, maar los daarvan was de ster een gezonde 50-jarige.

Hoewel Jackson eerder wel eens als een uitgemergelde man verscheen, woog de ster op het moment dat hij overleed 62 kilogram. Een acceptabel gewicht voor een man van 1.75 meter. Ook bleek uit het rapport dat zijn hart sterk was. Jackson kampte wel met artritis en zijn longen waren beschadigd, waardoor hij kortademig kon zijn.

Volgens het rapport waren geen van deze gezondheidsproblemen levensbedreigend. Dit bevestigt nogmaals dat de ster op 25 juni is bezweken aan een mix van verdovingsmiddelen die slapeloosheid tegen gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen