Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ongelukkig motorritje voor actrice Mary-Lou

Shownieuws

Het motorritje van actrice Mary-Lou van Stenis liep anders dan verwacht. Toen de actrice achter op een motor sprong, brandde ze behoorlijk haar been. "

Het motorritje van actrice Mary-Lou van Stenis liep anders dan verwacht. Toen Stenis achterop de motor sprong, brandde ze haar been. "Het is een fikse brandwond", vertelt de actrice tegen Novum Nieuws.

De 'We gaan nog niet naar huis'-actrice stond donderdag licht gehavend met haar been in het verband op de planken tijdens de repetities van 'Bedgeheimen', een komedie van het theatergezelschap Mussen & Zwanen. Even was er lichte paniek, maar gelukkig gooit de brandwond geen roet in het eten voor de voorstelling. De actrice kan spelen, maar dat ze een tijdje met haar been in het verband op het toneel staat, is onvermijdelijk. "Het is niet charmant, maar het is niet anders. C'est la vie. "

De cast van de relatiekomedie bestaat onder anderen uit Miryanna van Reeden en Bert Kuizenga. Het stuk, dat geschreven en geregisseerd is door Haye van der Heyden, gaat 25 oktober in première in Leiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen