Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jochem voelt zich aan het lijntje gehouden

Shownieuws

Het vertrek van Jochem van Gelder bij de NCRV is niet zonder slag of stoot gegaan. "Ik voel me aan het lijntje gehouden", vertelde de 46-jarige presentator.

Het vertrek van Jochem van Gelder bij de NCRV is niet zonder slag of stoot gegaan. "Ik voelde me aan het lijntje gehouden", vertelde de presentator donderdag tegen RTL Boulevard. "Dat ze mij niet eens een garantie konden geven was de spreekwoordelijke druppel."

De 46-jarige presentator besloot om op te stappen omdat het zogenoemde exclusiviteitcontract van Van Gelder in juli volgend jaar zou worden omgezet in een contract op projectbasis. "Kennelijk zitten ze niet meer op mij te wachten", vertelde de presentator van het populaire programma Praatjesmakers.

Van Gelder blijft tot eind juli 2010 werken bij de NCRV en zal in ieder geval nog een nieuwe serie Praatjesmakers gaan maken. Dit programma viert volgend jaar haar tienjarig bestaan.

Gelukkig heeft de presentator, die twintig jaar geleden bij de NCRV zijn televisiecarrière begon, wel alle vertrouwen in de toekomst. "Ik ga een rondje langs alle velden maken. Ik wil duidelijk maken dat ik vol ambitie zit."

In 2005 ontving Van Gelder de Zilveren Televizier-Ster, een televisieprijs voor de beste presentator van het jaar. Van Gelder presenteerde onder meer Willem Wever, Quatro, Buya en Hider In The House voor de NCRV. Naast zijn presentatiewerk houdt hij zich bezig met zingen, schrijven en optreden voor kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen